Onze Sauce Blanche voor Kebab

Of je nu een vleeseter, vegetariër of viseter bent, de blanche saus zal bij iedereen in de smaak vallen! Laten we de unieke kenmerken van deze saus samen ontdekken. 

Kebab

De blanche saus is perfect en heel populair bij kebab, shoarma en pitagerechten. Bovendien is het een goed alternatief voor kaassauzen bij taco’s. Daarnaast is de blanche saus ideaal voor alle soorten sandwiches en brood. Maak je broodkeuze en geniet van een lekker broodje kip, met als topping verse groenten en de smeuïge blanche saus. Knoflookliefhebbers kunnen een beetje verse knoflook toevoegen om de smaak te versterken (zoals de kebab saus met look en peterselie van August & Henri ®). 

Salades en groenten

Verder is de blanche saus ook geschikt als dressing voor koude salades. Maak je verse groenten klaar en meng ze met een beetje blanche saus. Je kunt er zelfs verse Griekse yoghurt aan toevoegen om de smaak te verzachten. Hierdoor creëer je met de blanche saus van August & Henri ® je eigen feestje op je bord in de lente en zomer! 

Komen de koude dagen eraan? Of verkies je warme groenten over een koude schotel? De blanche saus laat je niet in de kou staan! Dankzij het lage vetgehalte is de witte saus van August & Henri ook lekker bij gestoomde en gegrilde groenten. 

Voor de vegetariërs past de blanche saus dan weer perfect bij falafels met gemalen kikkererwten. De falafel kan ook als voorgerecht geserveerd worden bij aperitiefhapjes. De blanche saus vormt dan een ideaal dipsausje! 

Vis

Wil je liever vis eten? Geen probleem.. de blanche saus past ook goed bij alle soorten vis. Roze garnalen, grijze garnalen, een goede zalmfilet en zelfs bij witvis. Dankzij de fijne kruiden is de blanche saus de perfecte smaakmaker voor al uw visgerechten!