Zelfgemaakte Sauce Blanche

Sauce Blanche (witte saus) maakt deel uit van onze familie van koude geëmulgeerde August & Henri sauzen. Witte saus is een van de meest veelzijdige sauzen: zeer romig en zeer glad van structuur. De smaak is heerlijk en zeer fris dankzij de knapperige augurken en een vleugje mosterd. Kruiden maken de smaaksensatie compleet!

Het recept

Bij August & Henri creëren we de smaken van weleer. Recepten worden in de loop van de tijd ontwikkeld en verbeterd en het gaat van generatie op generatie door. We maken de witte saus zoals we dat thuis deden.

Natuurlijk ben jij de kok in je eigen keuken! Maak je eigen huisgemaakte witte saus met August & Henri mayonaise als basis. Door augurken of verse komkommers en een vleugje gehakte peterselie toe te voegen, kun je jouw eigen kenmerken aan witte saus geven! Avonturiers kunnen ook Griekse yoghurt toevoegen voor een mediterraans tintje of tahini (sesampasta) voor een oosters tintje.

Meer informatie

Als je inspiratie nodig hebt voor je gerechten, bekijk dan hier onze ideeën voor kebab, taco’s, sandwiches, salades en vis met witte saus.

Deel uw creaties met ons op onze sociale netwerken. Profiteer van onze sauzen en blijf op de hoogte om het volledige assortiment August & Henri sauzen te ontdekken!